Varslingsrutiner i Kolbotn idrettslag

Kolbotn idrettslag har oppdatert sine varslingsrutiner samt at det er etablert rutiner for å forebygge og håndtere seksuell trakassering og mobbing.

Spoortz og Kolbotn IL

Fra og med 1.1.18 så går betaling av kontingent og treningsavgift via klubbens leverandør Spoortz. Hvis du har godkjent mottak av Vipps faktura så får du betalingen direkte inn.

NM-sølv til Eiril

Eiril Jensen Isachsen (14) tok sølv i NM for Regionlag i volleyball. Kolbotnjenta spilte hele finalen mot Hordaland men det endte med et knepent finaletap 0-2 (20-25, 23-25).

Status pr. 17.januar kl 14:00

ØGK og Ekeberg er dekket bra. Sofiemyr er fortsatt stengt selv om det er foregått arbeid på den. Under snøen er banen bånntæla.

Status på banene 16. januar kl 14:00

ØGK 2 maskiner jobber nå med å fjerne snøen. Beregner å ha den fri for snø innen 16:30 Vil nok være litt glatt hvis de ikke rekker harving. Ekeberg er brøytet men banene er litt mindre enn vanlig. Litt snø på banen, slik at det ikke er optimale forhold.

Turngruppa trenger flere gode trenere.

Barn på venteliste med foreldre som bidrar som trenerressurser vil prioriteres.

Sofiemyr kunstgress fortsatt stengt

Det yr-regner og forholdene er verre enn verst på banen. Har ikke oversikt over ØGK men hvis temperaturen synker kan nok der også bli problemer. Banestyret

Fredriksten Cup i Halden

Halden inviterte til brytestevne for alle, og treningssamling for ungdomsbryterne 12-14.januar. Kolbotn hadde 13 brytere på matta, og tok godt for seg av medaljene.

Årsmøte i Kolbotn idrettslag

Medlemmer av Kolbotn idrettslag innkalles herved til årsmøte i klubbhuset 14 mars kl 1900.

Innkalling til årsmøte for KIL og årlige møter for KILs grupper

Medlemmer kalles inn til årlige møter i respektive grupper

Kyrre Riis nominert til frivillighetsprisen

Kyrre Riis fra Kolbotn idrettslags Basketgruppe er nominert til Oppegård kommunes frivillighetspris. Vi gratulerer med nominasjonen

REMA1000 Håndballskole i vinterferien

Alle som er mellom 6 og 11 år kan melde seg på REMA1000 håndballskole. Den arrangeres 19, 20 og 21 februar kl 0900 - 1500 i Sofiemyrhallen. Kostnad kr 500,- som dekker t-skjorte, ball og lunsj

Klubb-TV

0

1 Avtaler

2 Støtt klubben vår

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift