OBOS dagen

3. mars er det OBOS minidagen for alle håndballspillere fra 8 til 11 år.

Kretskonkurranse 6.mars 2018

Velkommen til kretskonkurranse i Rytmisk Gymnastikk

RA-Cup 3.-4. mars i Sofiemyrhallen

Kolbotn IL Svømming inviterer 3.-4. mars til approbert stevne på hjemmebane. Vi håper på et stevne som vil gi godt sosialt miljø og gode sportslige prestasjoner.

NM Senior i Bodø 3.februar

Brage Haugmo Ringheim tok sin andre senior tittel den 3. februar. Brage ledet klubben frem til en tredjeplass i klubbsammendraget. Sykdom gjorde at bare fire Kolbotn brytere stilte til start.

Sofiemyrhallen: Svømmekurs med oppstart uke 10

Nye svømmekurs starter i uke 10, fra mandag 5. mars starter vi kurs på alle nivåer.

Avdelingsoppsettene for sesongen 2018 er nå lagt ut.

Avdelingsoppsett jente ungdom 2018 Avdelingsoppsett gutt ungdom 2018 Avdelingsoppsett senior kvinner 2018 Avdelingsoppsett senior menn 2018 Vi minner om påmeldingsfristen 31. januar for klassene 8 ? 14 år. Husk også påmeldingsfristen til OBOS Cup 31. januar for lag i klassen 13 år til og med senior.

Varslingsrutiner i Kolbotn idrettslag

Kolbotn idrettslag har oppdatert sine varslingsrutiner samt at det er etablert rutiner for å forebygge og håndtere seksuell trakassering og mobbing.

Spoortz og Kolbotn IL

Fra og med 1.1.18 så går betaling av kontingent og treningsavgift via klubbens leverandør Spoortz. Hvis du har godkjent mottak av Vipps faktura så får du betalingen direkte inn.

NM-sølv til Eiril

Eiril Jensen Isachsen (14) tok sølv i NM for Regionlag i volleyball. Kolbotnjenta spilte hele finalen mot Hordaland men det endte med et knepent finaletap 0-2 (20-25, 23-25).

Status pr. 17.januar kl 14:00

ØGK og Ekeberg er dekket bra. Sofiemyr er fortsatt stengt selv om det er foregått arbeid på den. Under snøen er banen bånntæla.

Status på banene 16. januar kl 14:00

ØGK 2 maskiner jobber nå med å fjerne snøen. Beregner å ha den fri for snø innen 16:30 Vil nok være litt glatt hvis de ikke rekker harving. Ekeberg er brøytet men banene er litt mindre enn vanlig. Litt snø på banen, slik at det ikke er optimale forhold.

Turngruppa trenger flere gode trenere.

Barn på venteliste med foreldre som bidrar som trenerressurser vil prioriteres.

Klubb-TV

0

1 Avtaler

2 Støtt klubben vår

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift