Trenerforum og kursdatoer 2017

Her kommer datoer og tidspunkt for kurs i regi av Kolbotn Fotball Herrer og Oslo Fotballkrets på klubbhuset i år.

Kolbotn Akademiet og Dribleskole

Påmeldingene til klubbens tilbud denne våren er klare! Finn informasjon og påmelding her.

Puljeoppsett sesongen 2017

Puljene i gutter 13år og opp er ferdig oppsatt og kan sees under. Selve kampene blir ferdig i slutten av mars

Årlig møte i Fotball Herrer 8.2. kl 1900

Saksliste og saker til behandling

Nye idrettsanlegg

Det skal bygges nye idrettsanlegg i kommunen de neste 4 årene så Kolbotn idrettslag (KIL) har opprettet en egen anleggskomité. Komiteen skal levere KILs innspill til planer for bygging, utvikling, eierskap og drift av idrettsanlegg i gammel og ny kommune.

Innkalling til gruppenes årlige møter

Alle gruppene i Kolbotn Idrettslag skal avholde sine årlige møter minst to uker før klubbens årsmøte 13. mars. Det innkalles til gruppenes årlige møte i henhold til kalender.

Påmelding til seriespill sesongen 2017

Da er det klart for påmelding av de resterende lagene under 15 år med unntak av 2010 års trinnet som kommer først 31. mars. Hjelp til påmelding ligger som vedlegg. Har du ikke tilgang til FIKS så ta kontakt. fotball@kolbotnil.no

Ny bestillingsløsning for møterom

Kolbotn IL og Oppegård kommune har tatt i bruk ny selvbetjent bookingløsning for møterom på klubbhuset og i Sofiemyrhallen. Løsningen er operativ fra i dag og fra nå av skal man selv bestille sine møter.

Medlemsundersøkelse og strategi

Resultatene fra medlemsundersøkelsen som ble gjennomført i Kolbotn idrettslag i november er nå klare og idrettslagets Hovedstyre har behandlet disse. Styreleder i Kolbotn idrettslag Jon Erik Ofstad er meget fornøyd med responsen. «Nærmere 1100 av medlemmene (av 3300 utsendte) har svart på undersøkelsen og det gir oss derfor troverdig og oppdatert informasjon om hva medlemmene mener» sier Ofstad. Han berømmer medlemmene for engasjementet. «Når såpass mange svarer viser det at de er opptatt av idrettslaget» sier Jon Erik Ofstad

Treningstider vinter

Se vedlagt oppsett for vintersesongen og våre baner på Sofiemyr, Østre Greverud og Ekeberg. Oppsettet har vært til en rask høring og vil være gjeldene fra 1. desember til 1. april.

Retningslinjer for publisering av bilder og film av barn

Norges idrettsforbund ønsker å sette søkelyset på hvilke regler som gjelder for publisering av bilder og film av våre medlemmer på nettsider, i sosiale medier og i andre publikasjoner.

Kolbotn IL 2020, strategi for fremtiden

Kolbotn idrettslag har startet arbeidet med å utvikle klubbens strategi. Det er nedsatt en gruppe som skal holde i prosessen og i den forbindelse har vi tatt en prat med leder for gruppen, Karl Vestli. Han sitter i styringsgruppen i KIL og har hatt ansvaret for medlemssystemet og er nå leder for strategiarbeidet. «Strategigruppen består av 7 medlemmer og er oppnevnt av gruppene i KIL» sier Vestli. Han forteller at gruppen skal levere et forslag til strategisk satsning til årsmøtet i mars 2017.

Besøk våre lagsider

Avtaler for Fotball Herrer

NFF

Støtt fotball i Kolbotn

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products