Velkommen til Ungdomsfotballen!

NFFs Lov og reglement er omfattende og det er mye en skal sette seg inn i som nykomling i ungdomsfotballen. Det som presenteres her er ikke uttømmende, vi har kun samlet noen utdrag fra de enkelte bestemmelser. Skrivet er tiltenkt nye lagledere og trenere i 13-års klassen. Anbefales også lest av nye lagledere for eldre lag.

Kolbotn Tine Fotballskole 2017

Kolbotn Fotball arrangerer også i 2017 Tine Fotballskole for jenter og gutter fra 7 år. Vi arrangerer Tine Fotballskole i uke 26 og uke 32 i Sofiemyr Idrettspark.

Treningstider sesong 2017

Se vedlagt informasjon og oppsett for treninger i sesong i Fotball Herrer.

Trenerforum og kursdatoer 2017

Her kommer datoer og tidspunkt for kurs i regi av Kolbotn Fotball Herrer og Oslo Fotballkrets på klubbhuset i år.

Kolbotn Akademiet og Dribleskole

Påmeldingene til klubbens tilbud denne våren er klare! Finn informasjon og påmelding her.

Puljeoppsett sesongen 2017

Puljene i gutter 13år og opp er ferdig oppsatt og kan sees under. Selve kampene blir ferdig i slutten av mars

Årlig møte i Fotball Herrer 8.2. kl 1900

Saksliste og saker til behandling

Nye idrettsanlegg

Det skal bygges nye idrettsanlegg i kommunen de neste 4 årene så Kolbotn idrettslag (KIL) har opprettet en egen anleggskomité. Komiteen skal levere KILs innspill til planer for bygging, utvikling, eierskap og drift av idrettsanlegg i gammel og ny kommune.

Innkalling til gruppenes årlige møter

Alle gruppene i Kolbotn Idrettslag skal avholde sine årlige møter minst to uker før klubbens årsmøte 13. mars. Det innkalles til gruppenes årlige møte i henhold til kalender.

Påmelding til seriespill sesongen 2017

Da er det klart for påmelding av de resterende lagene under 15 år med unntak av 2010 års trinnet som kommer først 31. mars. Hjelp til påmelding ligger som vedlegg. Har du ikke tilgang til FIKS så ta kontakt. fotball@kolbotnil.no

Ny bestillingsløsning for møterom

Kolbotn IL og Oppegård kommune har tatt i bruk ny selvbetjent bookingløsning for møterom på klubbhuset og i Sofiemyrhallen. Løsningen er operativ fra i dag og fra nå av skal man selv bestille sine møter.

Medlemsundersøkelse og strategi

Resultatene fra medlemsundersøkelsen som ble gjennomført i Kolbotn idrettslag i november er nå klare og idrettslagets Hovedstyre har behandlet disse. Styreleder i Kolbotn idrettslag Jon Erik Ofstad er meget fornøyd med responsen. «Nærmere 1100 av medlemmene (av 3300 utsendte) har svart på undersøkelsen og det gir oss derfor troverdig og oppdatert informasjon om hva medlemmene mener» sier Ofstad. Han berømmer medlemmene for engasjementet. «Når såpass mange svarer viser det at de er opptatt av idrettslaget» sier Jon Erik Ofstad

Besøk våre lagsider

Avtaler for Fotball Herrer

NFF

Støtt fotball i Kolbotn

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products