Nye idrettsanlegg

Det skal bygges nye idrettsanlegg i kommunen de neste 4 årene så Kolbotn idrettslag (KIL) har opprettet en egen anleggskomité. Komiteen skal levere KILs innspill til planer for bygging, utvikling, eierskap og drift av idrettsanlegg i gammel og ny kommune.

Innkalling til gruppenes årlige møter

Alle gruppene i Kolbotn Idrettslag skal avholde sine årlige møter minst to uker før klubbens årsmøte 13. mars. Det innkalles til gruppenes årlige møte i henhold til kalender.

Nye treningspartier for yngre lag

Nå har vi startet opp nye treningspartier for gutter og jenter 06-07 og et nytt treningsparti for gutter 04-05.

Ny bestillingsløsning for møterom

Kolbotn IL og Oppegård kommune har tatt i bruk ny selvbetjent bookingløsning for møterom på klubbhuset og i Sofiemyrhallen. Løsningen er operativ fra i dag og fra nå av skal man selv bestille sine møter.

Medlemsundersøkelse og strategi

Resultatene fra medlemsundersøkelsen som ble gjennomført i Kolbotn idrettslag i november er nå klare og idrettslagets Hovedstyre har behandlet disse. Styreleder i Kolbotn idrettslag Jon Erik Ofstad er meget fornøyd med responsen. «Nærmere 1100 av medlemmene (av 3300 utsendte) har svart på undersøkelsen og det gir oss derfor troverdig og oppdatert informasjon om hva medlemmene mener» sier Ofstad. Han berømmer medlemmene for engasjementet. «Når såpass mange svarer viser det at de er opptatt av idrettslaget» sier Jon Erik Ofstad

Herrelaget ubeseiret i årets sesong

Herrelaget i basketball tok sin sjette seier for sesongen og topper nå tabellen som eneste lag uten tap i årets 3. divisjon. Med Bjarne tilbake i oppstillingen etter skade og øvrige spillere i god form skal det mye til å slå årets spillerstall.

Retningslinjer for publisering av bilder og film av barn

Norges idrettsforbund ønsker å sette søkelyset på hvilke regler som gjelder for publisering av bilder og film av våre medlemmer på nettsider, i sosiale medier og i andre publikasjoner.

Kolbotn IL 2020, strategi for fremtiden

Kolbotn idrettslag har startet arbeidet med å utvikle klubbens strategi. Det er nedsatt en gruppe som skal holde i prosessen og i den forbindelse har vi tatt en prat med leder for gruppen, Karl Vestli. Han sitter i styringsgruppen i KIL og har hatt ansvaret for medlemssystemet og er nå leder for strategiarbeidet. «Strategigruppen består av 7 medlemmer og er oppnevnt av gruppene i KIL» sier Vestli. Han forteller at gruppen skal levere et forslag til strategisk satsning til årsmøtet i mars 2017.

Seier over naborival Nesodden

Herrelaget til Kolbotn IL basketball hadde ingen problemer mot det mindre rutinerte rekruttlaget til Nesodden basketball, enkel seier 88-35.

Herrelaget senket OSI på bortebane

Det ble seier på bortebane for herrelaget til Kolbotn IL basketball i Marienlysthallen søndag 15:45. Juniorene Daniel og Sebastian Tygsett (G01) ble hentet inn og i fraværet av sentrale herrespillere gjorde de sakene sine bra. Etter en kjempeåpning på kampen med 3-21 i første periode kom OSI tilbake i tredje periode og fikk kontakt. Herrelaget holdt unna og dro i land første bortekamp for sesongen!

Seier til herrelaget i serieåpningen mot Askim

Det ble en grei seier hjemme mot Askim Basketball i serieåpningen for det rutinerte herrelaget til Kolbotn IL basketball. Mot et intenst og fysisk spillende Askim lag var herrelaget i realitet aldri truet og ledet kampen fra start til slutt. Sterk åpning av herrene som har fått trent bra i innledningen til denne sesongen og hatt Henning, Mads og Christian på aktiv deltagelse på Veteran NM i basketball denne helgen. Laget skal nå utnytte treningene fremover for å få på plass enda bedre samspill og terping på detaljer.

Treningstider høsten 2016

Her er tabellen med treningstidene for de enkelte lagene.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
30.03 Kolbotn IL Herrer M3.div Høybråten 2 (D)
25.03 Vålerenga 3 Kolbotn IL Herrer M3.div
18.03 Kolbotn IL JU15 J02/03 Bislet
11.03 Høyenhall Kolbotn IL Herrer M3.div 58-76
05.03 Oppsal Kolbotn IL JU15 J02/03
04.03 Kolbotn IL JU15 J02/03 Kjelsås
©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products