Påmelding til kurs med oppstart uke 34 (21.-27. august 2017)

Påmelding for høstens svømmekurs nærmer seg

Da er ÅM vel overstått!

Helgen 21.-23. April ble årsklassemesterskapet i svømming for aldersgruppen 13-16 år avviklet i Levanger i Nord-Trøndelag. Her deltok de 24 beste svømmerne fra hver årsklasse og det konkurreres i øvelsene 400 fri, 200 rygg, 200 bryst, 100 butterfly og 200 medley. Det er sammenlagtresultatene i disse fem øvelsene som tellere selv om det også gis premie til de tre beste i hver øvelse.

Ledig stilling: Engasjert svømmetrener til Kolbotn IL

Kolbotn IL Svømmegruppe søker en svømmetrener i full stilling og som vil utvikle barn og ungdom innen svømming og ønsker å videreutvikle og styrke klubben. Ny svømmehall i Kolbotn sentrum er ferdig i 2019, og i 2020 kommer 50 meters kapasitet i vår nye kommune.

Oppdaterte treningstider mars-juni

Vi har nå gått gjennom og oppdatert på web

Protokoll fra årsmøtet til svømmegruppa

Vedlagt finnes protokoll fra årsmøtet til svømmegruppa. Protokollen er nå signert og befinner seg på kontoret til Svein i klubbhuset.

Påmelding svømmekurs

Påmelding er åpen for alle som ønsker svømmekurs med start i medio mars. Kursene går i Sofiemyrhallen til midt i juni. Vi har kursplasser tilgjengelig på alle kurs, men mange av kursdagene er nå fulle.

Årsmøtet 2017

Det innkalles til åsmøte i svømmegruppa mandag 13 februar kl 1900.

Nye idrettsanlegg

Det skal bygges nye idrettsanlegg i kommunen de neste 4 årene så Kolbotn idrettslag (KIL) har opprettet en egen anleggskomité. Komiteen skal levere KILs innspill til planer for bygging, utvikling, eierskap og drift av idrettsanlegg i gammel og ny kommune.

Innkalling til gruppenes årlige møter

Alle gruppene i Kolbotn Idrettslag skal avholde sine årlige møter minst to uker før klubbens årsmøte 13. mars. Det innkalles til gruppenes årlige møte i henhold til kalender.

Ny bestillingsløsning for møterom

Kolbotn IL og Oppegård kommune har tatt i bruk ny selvbetjent bookingløsning for møterom på klubbhuset og i Sofiemyrhallen. Løsningen er operativ fra i dag og fra nå av skal man selv bestille sine møter.

Medlemsundersøkelse og strategi

Resultatene fra medlemsundersøkelsen som ble gjennomført i Kolbotn idrettslag i november er nå klare og idrettslagets Hovedstyre har behandlet disse. Styreleder i Kolbotn idrettslag Jon Erik Ofstad er meget fornøyd med responsen. «Nærmere 1100 av medlemmene (av 3300 utsendte) har svart på undersøkelsen og det gir oss derfor troverdig og oppdatert informasjon om hva medlemmene mener» sier Ofstad. Han berømmer medlemmene for engasjementet. «Når såpass mange svarer viser det at de er opptatt av idrettslaget» sier Jon Erik Ofstad

Kolbotn svømmegruppe i Wetzlar, Tyskland

Kolbotns svømmegruppe stile med 26 svømmere på stevne i Wetzlar, litt nord for Frankfuhrt i Tyskland. Blant mange flotte prestasjoner, fikk Floyd Guldhav delt 3 plass som bestemann i 1999 kullet!

2 Svømmegruppas støttespiller

2 Svømmegruppas utstyrsleverandør

3 Støtt Svømming

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products