Ny trener ansatt

Christian Tessner er ansatt som ny K2 trener i Kolbotn IL Svømming. Han har vært innleid som vikar for Manuel siden 1 mai. Før han kom til oss jobbet han som ungdomsutvikler for Bærumsvømmerne. Vi ønsker ham hjertelig velkommen!

Kolbotn Feriesvøm sommerskole

Feriesvøm sommerskole rett etter skoleslutt i Sofiemyrhallen, 22.-24.6.

Svømmeskolen søker instruktører

Svømmeskolens oppgave er å gjøre barna trygge i vann, lære å svømme og bidra til rekruttering til svømmegruppa i Kolbotn. Som instruktør skal du bidra til at deltakerne på kurs blir trygge i vannet og lærer å svømme. Vi trenger både faste instruktører og ringevikarer, gjerne voksne med svømmeerfaring.

Påmelding til kurs med oppstart uke 34 (21.-27. august 2017)

Påmelding for høstens svømmekurs nærmer seg

Da er ÅM vel overstått!

Helgen 21.-23. April ble årsklassemesterskapet i svømming for aldersgruppen 13-16 år avviklet i Levanger i Nord-Trøndelag. Her deltok de 24 beste svømmerne fra hver årsklasse og det konkurreres i øvelsene 400 fri, 200 rygg, 200 bryst, 100 butterfly og 200 medley. Det er sammenlagtresultatene i disse fem øvelsene som tellere selv om det også gis premie til de tre beste i hver øvelse.

Oppdaterte treningstider mars-juni

Vi har nå gått gjennom og oppdatert på web

Protokoll fra årsmøtet til svømmegruppa

Vedlagt finnes protokoll fra årsmøtet til svømmegruppa. Protokollen er nå signert og befinner seg på kontoret til Svein i klubbhuset.

Årsmøtet 2017

Det innkalles til åsmøte i svømmegruppa mandag 13 februar kl 1900.

Nye idrettsanlegg

Det skal bygges nye idrettsanlegg i kommunen de neste 4 årene så Kolbotn idrettslag (KIL) har opprettet en egen anleggskomité. Komiteen skal levere KILs innspill til planer for bygging, utvikling, eierskap og drift av idrettsanlegg i gammel og ny kommune.

Innkalling til gruppenes årlige møter

Alle gruppene i Kolbotn Idrettslag skal avholde sine årlige møter minst to uker før klubbens årsmøte 13. mars. Det innkalles til gruppenes årlige møte i henhold til kalender.

Ny bestillingsløsning for møterom

Kolbotn IL og Oppegård kommune har tatt i bruk ny selvbetjent bookingløsning for møterom på klubbhuset og i Sofiemyrhallen. Løsningen er operativ fra i dag og fra nå av skal man selv bestille sine møter.

Medlemsundersøkelse og strategi

Resultatene fra medlemsundersøkelsen som ble gjennomført i Kolbotn idrettslag i november er nå klare og idrettslagets Hovedstyre har behandlet disse. Styreleder i Kolbotn idrettslag Jon Erik Ofstad er meget fornøyd med responsen. «Nærmere 1100 av medlemmene (av 3300 utsendte) har svart på undersøkelsen og det gir oss derfor troverdig og oppdatert informasjon om hva medlemmene mener» sier Ofstad. Han berømmer medlemmene for engasjementet. «Når såpass mange svarer viser det at de er opptatt av idrettslaget» sier Jon Erik Ofstad

2 Svømmegruppas støttespiller

2 Svømmegruppas utstyrsleverandør

3 Støtt Svømming

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products