NM Senior i Bodø 3.februar

Brage Haugmo Ringheim tok sin andre senior tittel den 3. februar. Brage ledet klubben frem til en tredjeplass i klubbsammendraget. Sykdom gjorde at bare fire Kolbotn brytere stilte til start.

Fredriksten Cup i Halden

Halden inviterte til brytestevne for alle, og treningssamling for ungdomsbryterne 12-14.januar. Kolbotn hadde 13 brytere på matta, og tok godt for seg av medaljene.

Innkalling til årsmøte for KIL og årlige møter for KILs grupper

Medlemmer kalles inn til årlige møter i respektive grupper

Glentons Mästarmöte

Seks brytere med støtteapparat satte 1.desember kursen til Broby sør i Sverige for å delta på Glentons Mästarmöte. Dette er et stevne der bare de 10 beste i hver vektklasse får delta etter å ha kvalifisert seg på stevner i løpet av året. Alle bryter mot alle i sin klasse, og det blir derfor en tøff turnering der den med flest seire står igjen som vinner. I år fikk Kolbotn to mestere i klassen Poik. Victor Grøneng og Marius Dalsbotten gikk ubeseiret igjennom sine kamper, og kunne heve seierstrofeet søndag.

Kolbotn Cup i bryting

Helgas Kolbotn Cup er igjen vel gjennomført. Brytere fra mange land viste flott bryting med over 570 kamper på seks matter i løpet av lørdag i Sofiemyrhallen. Kolbotn hadde med ni brytere, og vant tre gull og tre sølv.

Hummel ny utstyrsleverandør for Kolbotn Idrettslag

Kolbotn idrettslag har inngått avtale med Hummel om å kle opp hele idrettslaget.

Rallar Cup 28.oktober

Sju og tredve mil nordover, litt øst og oppover, ligg Notodden, ei lita fjellbygd under himmelkvelvinga. Sjølvberga med både distriktshøgskole og hydrogenfabrikk, lokalavis og eiga stavkyrkje. Fritt for vêr og vind, akkurat der morgonsola renn opp over idrettsplassen, heldt Snøgg bryting Rallarcup laurdag 28. oktober. Kolbotn stilte med tre bryteskoleelevar, og tre aldersbestemte brytarar.

Kolbotn-gutta i sandbryte-VM i Tyrkia

Bryting er ein sport med røter over heile verda, og blir praktisert litt ulikt alt etter kvar i verda ein er. Men hovudbodskapen i bryting er stort sett lik over alt: Det gjeld å få motstandaren over på rygg.

Syv brytere startet ny sesong i Udvalla

Fra Kolbotn reiste syv gutter for høstens første stevne i Udvalla i Sverige. De viste god bryting, og Anzor Musaev gikk til topps i Knattar 32 kg.

Bryting høsten 2017

Brytegruppa ønsker nye brytere velkommen til brytelek, bryteturn og bryteskole. Det er oppstart for alle treningspartier fra 21.august.

Bryting

Stevner
10-11. februar - Århus Open, Danmark
3. mars - NM G/P 15 og landsstevne G/P 12 i Halden
12.-13. mars - FT- cup Sverige
17.mars - NM ungdom Lambertseter
18.mars - NM junior Lambertseter

14. april - Lørenskog cup - stevne for knøtter, nybegynnerer, bryteskole og aldersbestemte klasser.

Treningstider
Oversikt finner du under sportslig- treningstider
Terminplan med stevneoversikt for våren 2018 finner du på sportslig - terminliste

Dugnader

Kjenner du en bedrift på flyttefot? Vi tar dugnadsoppdrag, send oss en epost.

Støtt bryting

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift