Sofiemyr Open 25.mars

Lørdag 25. mars inviterte brytegruppa i Kolbotn til det tradisjonelle Sofiemyr Open. Dette er et brytestevne for bryteskole, knøtter og nybegynnere. Årets stevne satte ny rekord med 15 klubber, 163 deltakere og 230 kamper.

NM Ungdom og NM Junior

Helga 18.- 19. mars ble det arrangert NM i Tønsberg. Lørdag konkurrerte ungdom og søndag var det juniorene som møttes til dyst. Lørdag ble det gull til Julie Dalsbotten og Sofia Aak og bronse til Marius Dalsbotten. Søndag ble det gull til Håvard Jørgensen, Sebastian Aak, sølv til Sofia Aak og bronse til Lily Morken og Rasul Abdulbaki. Kolbotn ble beste klubb i NM junior og tredje beste klubb i NM Ungdom.

NM i bryting i Narvik

Lørdag 4. mars arrangerte Narvik Norgesmesterskap for G/P 15 og landsmesterskap for G/P 12. Narvik viste seg med nydelig vintervær og et flott arrangement med 244 kamper og 164 brytere. Kolbotn reiste med ni utøvere. Det ble gull til Hermund Ophaug og sølv til Elias Moen, Hedda Ophaug og Vilde Ladstein. Bronse til Marius Dalsbotten, Anzor Musaev og Inger Lise Frantzen.

Thor Maset i Danmark

Kolbotn bryterne har deltatt i Thor Masters, et stort internasjonalt mesterskap, arrangert i Nykøbing i Danmark med utøvere i verdensklasse. Fra Kolbotn Team 2020, som representerer Norge, er Håvard Jørgensen (66 kg), Vegard Jørgensen (71 kg), Sebastian Aak (75 kg) og Brage Haugmo Ringheim (75 kg).

Kolbotn Bryting beste klubb i Århus Open 2017

Århus Open er et av de største internasjonale brytestevnene for aldersbestemte klasser i Danmark. I år deltok lag fra 18 nasjoner. Stevnet har tre klasser; Boys U15, Cadet U18 og Junior U23 og ble kjørt lørdag 11 februar 2017. Stevnet ble gjennomført prikkfritt innenfor tidsplanen med streaming av alle kamper via youtube.

Årsmøte

Kolbotn IL har årsmøte 13.mars kl 19:00 på klubbhuset KIL Oslo og Akershus brytekrets har årsmøte 14.mars kl 19:00 i OBK sine treningslokaler. Frist forslag er 7.mars

NM Senior i Fredrikstad 4.februar

Kolbotn stilte med en sterk tropp i senior NM på tross av skader på flere av sine potensielle medaljekandidater. Det ble i år ingen norgesmestere fra Kolbotn, men 3 sølv og 3 bronse og nest beste klubb.

Nye idrettsanlegg

Det skal bygges nye idrettsanlegg i kommunen de neste 4 årene så Kolbotn idrettslag (KIL) har opprettet en egen anleggskomité. Komiteen skal levere KILs innspill til planer for bygging, utvikling, eierskap og drift av idrettsanlegg i gammel og ny kommune.

Nybegynnerkurs i bryting for ungdom

Er du mellom 13-16 år og vil starte med bryting? Onsdag 8.februar kl 20:00-21:30 starter Brytegruppa opp nybegynnerkurs.

Fredriksten cup i Halden 14.januar

Bryteåret startet i helga med landslagssamling og brytestevne i Halden. Stevnet er spesielt morsomt i aldersbestemt klasser siden mange bytte aldersklasse eller vekt. 14 Kolbotn brytere startet, og viste god bryting, det ble 5 vinnere, 1 andreplass og 2 tredjeplasser, i tillegg ble Hedda Ophaug beste P12 bryter og Sofia Aak beste junior kvinner bryter.

Innkalling til gruppenes årlige møter

Alle gruppene i Kolbotn Idrettslag skal avholde sine årlige møter minst to uker før klubbens årsmøte 13. mars. Det innkalles til gruppenes årlige møte i henhold til kalender.

Vætterncupen Grand prix i Huskvarna i Sverige

Vætterncupen i bryting er et av Sveriges eldste og mest meritert brytestevner, i år deltok utøvere fra 6 forskjellige land. Norge stilte på herresiden med syv brytere hvor tre av de kom fra Kolbotn. Håvard Jørgensen, Sebastian Aak og Brage Haugmo Ringheim.

Bryting

Takk til brytere og foreldre for et hyggelig Sofiemyr Minicup lørdag 25.mars. Hyggelig å se mange nye brytere på stevne.

Stevner
30.mars - 2. april. U23 EM - Brage Ringheim (75 kg) bryter for Norge
1.- 2. april: Tallin Open, Estland
22.april Lørenskog Cup. For bryteskole, nybegynnere, knøtt, G/P 12, G/P 15 og Ungdom. Liste henger på brytehuset
29 - 30.april Soft Touch, Sverige

Treningstider
Oversikt finner du under sportslig- treningstider
Terminplan med stevneoversikt for våren 2017 finner du på sportslig - terminliste

Dugnader

Kjenner du en bedrift på flyttefot? Vi tar dugnadsoppdrag, send oss en epost.

Les om Team 2020 satsingen s 28 i Lokalavisen Oppegård

Støtt bryting

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products