Kolbotn Bryting beste klubb i Århus Open 2017

Århus Open er et av de største internasjonale brytestevnene for aldersbestemte klasser i Danmark. I år deltok lag fra 18 nasjoner. Stevnet har tre klasser; Boys U15, Cadet U18 og Junior U23 og ble kjørt lørdag 11 februar 2017. Stevnet ble gjennomført prikkfritt innenfor tidsplanen med streaming av alle kamper via youtube.

Årsmøte

Kolbotn IL har årsmøte 13.mars kl 19:00 på klubbhuset KIL Oslo og Akershus brytekrets har årsmøte 14.mars kl 19:00 i OBK sine treningslokaler. Frist forslag er 7.mars

NM Senior i Fredrikstad 4.februar

Kolbotn stilte med en sterk tropp i senior NM på tross av skader på flere av sine potensielle medaljekandidater. Det ble i år ingen norgesmestere fra Kolbotn, men 3 sølv og 3 bronse og nest beste klubb.

Nye idrettsanlegg

Det skal bygges nye idrettsanlegg i kommunen de neste 4 årene så Kolbotn idrettslag (KIL) har opprettet en egen anleggskomité. Komiteen skal levere KILs innspill til planer for bygging, utvikling, eierskap og drift av idrettsanlegg i gammel og ny kommune.

Nybegynnerkurs i bryting for ungdom

Er du mellom 13-16 år og vil starte med bryting? Onsdag 8.februar kl 20:00-21:30 starter Brytegruppa opp nybegynnerkurs.

Fredriksten cup i Halden 14.januar

Bryteåret startet i helga med landslagssamling og brytestevne i Halden. Stevnet er spesielt morsomt i aldersbestemt klasser siden mange bytte aldersklasse eller vekt. 14 Kolbotn brytere startet, og viste god bryting, det ble 5 vinnere, 1 andreplass og 2 tredjeplasser, i tillegg ble Hedda Ophaug beste P12 bryter og Sofia Aak beste junior kvinner bryter.

Innkalling til gruppenes årlige møter

Alle gruppene i Kolbotn Idrettslag skal avholde sine årlige møter minst to uker før klubbens årsmøte 13. mars. Det innkalles til gruppenes årlige møte i henhold til kalender.

Vætterncupen Grand prix i Huskvarna i Sverige

Vætterncupen i bryting er et av Sveriges eldste og mest meritert brytestevner, i år deltok utøvere fra 6 forskjellige land. Norge stilte på herresiden med syv brytere hvor tre av de kom fra Kolbotn. Håvard Jørgensen, Sebastian Aak og Brage Haugmo Ringheim.

Praktisk informasjon - årsmøte og utstyr

Stig Andre Berge ble årets forbilde i Norge, og har gitt bryting et flott ansikt utad. Håper at 2017 gir alle dere utøvere mulighet til å nå deres mål i bryting. For å få til dette må noe praktiske ting være på plass.

Ny bestillingsløsning for møterom

Kolbotn IL og Oppegård kommune har tatt i bruk ny selvbetjent bookingløsning for møterom på klubbhuset og i Sofiemyrhallen. Løsningen er operativ fra i dag og fra nå av skal man selv bestille sine møter.

Sebastian Aak ble dobbelt norgesmester i vikingbryting (Glima)

Midt i den mørke adventstiden ble det arrangert norgesmesterskap i vikingbryting (glima) i brytehuset på Kolbotn lørdag 10.desember. Arrangør var Norsk Vikingbryting forbund. Glima er brytestilen som vikingene benyttet i sine konkurranser. Arrangementet samlet deltagere fra flere kampsporter, men det var Sebastian Aak fra Kolbotn som gikk til topps.

Medlemsundersøkelse og strategi

Resultatene fra medlemsundersøkelsen som ble gjennomført i Kolbotn idrettslag i november er nå klare og idrettslagets Hovedstyre har behandlet disse. Styreleder i Kolbotn idrettslag Jon Erik Ofstad er meget fornøyd med responsen. «Nærmere 1100 av medlemmene (av 3300 utsendte) har svart på undersøkelsen og det gir oss derfor troverdig og oppdatert informasjon om hva medlemmene mener» sier Ofstad. Han berømmer medlemmene for engasjementet. «Når såpass mange svarer viser det at de er opptatt av idrettslaget» sier Jon Erik Ofstad

Bryting

Stevner
17.februar - Rallar Cup, Notodden og Klippan Open, Sverige
4.mars - NM G/P 15 og landsmesterskap G/P 12, Narvik
3-5. mars - Thor Master, Danmark

Kretstrening G12/G15 med Fritz
23 mars. Kl. 18.30 på Bryteloftet Lørenskog.

Årsmøter/ gruppemøte
13.mars kl 19:00 - Kolbotn IL årsmøte på klubbhuset
14.mars kl 19:00 - Oslo og Akershus brytekrets. OBK sine klubblokaler. Frist forsalg 7.mars.

Treningstider
Oversikt finner du under sportslig- treningstider
Terminplan med stevneoversikt for våren 2017 finner du på sportslig - terminliste

Dugnader

Kjenner du en bedrift på flyttefot? Vi tar dugnadsoppdrag, send oss en epost.

Les om Team 2020 satsingen s 28 i Lokalavisen Oppegård

Støtt bryting

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products