Sofiemyr Open 25.mars

Lørdag 25. mars inviterte brytegruppa i Kolbotn til det tradisjonelle Sofiemyr Open. Dette er et brytestevne for bryteskole, knøtter og nybegynnere. Årets stevne satte ny rekord med 15 klubber, 163 deltakere og 230 kamper.

Fra kl 8:00 var de første foreldre på plass i Sofiemyrhallen for å rigge til matter for å starte brytestevne. I år var det 15 klubber som stilte med brytere og de kom fra Østfold, Oslo- og Akershus, Telemark og Vestfold. Stevnet har som mål å la de yngste utøverne stå i fokus og delta sammen med andre nye brytere fra mange klubber.

Etter registrering og veiing, ledet Kolbotn treneren Naser Fattahi med hjelp alle de 163 deltakerene til felles oppvarming. Her var det for mange både kjente og nye øvelser slik at alle ble varme og bli klar til kamp. Klubbene hadde innmarsj inn på mattene, og deretter fikk vi en kort gjennomgang av rutinger ved en brytekamp og eksempler på poeng reglene slik at foreldre og brytere kunne følge godt med på kampene som kom.

Det ble kamper på fire matter, og utøvere og dommere gjorde en flott prestasjon gjennom 230 kamper. Stevnet ble avsluttet med premieutdeling.

Brytegruppa ønsker å takke alle utøvere, trenere, dommere og foreldre for en fin dag i brytehallen.

 

0

1 Avtaler

2 Støtt klubben vår

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift