Lørenskogcup 22.april

Kolbotn stilte med en fin gjeng brytere på Lørenskogcup, som er et fint stevne for bryteskole og nybegynnere som har vært flittige til å trene siden august. Syv unge brytere og seks i aldersbestemt klasse viste sine ferdigheter på brytematta, og fire av klubbens dommere passet på at kampene ble gjennomført riktig.

I bryteskole piker, deltok Liv Sandvik Kleppestø i 30 kg klassen, og hun brøt to gode kamper. Kaisa Myhren-Jacobsen brøt i 33 kg og fikk også to kamper. I bryteskole gutt ble det fem kamper på Knut Liam Fevang (25 kg), Isak Knudsen (27 kg) og Brage Solengen (28 kg). Anders Vogt brøt i nybegynner gutt 45 kg, om møtte to motstandere. William Valen Pettersen hadde tre kamper i Knøtter (27kg). Når kampene var over, ble det medalje til alle.

I G12 deltok tre brytere fra Kolbotn. Marin Aak (30kg), tapte sin første kamp men kom sterkt tilbake i neste kamp og ble nummer to. I Anzor Musaev (33 kg) klasse var det åtte deltakere. Han vinner greit sine første to kamper, den tredje kampen vinner han på fall og møter Mario Mariut fra National i finalen som han taper på poeng. Det blir en fin andreplass på Anzor. I klassen til Aneas Kjelland-Hysvær (45 kg) er det seks deltakere, Aneas leder sin første kamp men lander i en fallsituasjon, deretter blir det et tap og en seier til Aneas og en femteplass.

I P12 bryter Hedda Ophaug (41 kg). Her har det fem jenter fra hele landet. Tidligere klubbvenninne Ronja Kjelland-Olsen blir vanskeligste motstander, Hedda har flest poeng når tiden er over. De andre motstanderen legger Hedda på fall, og bli vinner sin klasse.

I P15 hadde Vilde Ladstein bare en motstander i sin klasse (62 kg), denne kampen vinner hun. Inger-Lise Frantzen blir nummer tre i sin klasse etter to tap.

Takk til trenere som stilte opp for bryterne, og dommere Naser Fattahi, Rasaul Abdulbaki, Daniel Fischer og Sebastian Aak som gjorde en god innsats.

0

1 Avtaler

2 Støtt klubben vår

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift