Barneidrett høsten 2017

Kolbotn IL tilbyr idrettslek for barn på Vassbonn og på Kolbotn skoler høsten 2017. Vi har lekaktiviteter tilpasset de yngste barna. Barneidretten går fra første uken i september til første uke i desember.

Kolbotn IL tilbyr idrettslek for barn på Vassbonn og på Kolbotn skole. Vi har lekaktiviteter tilpasset de yngste barna. Barneidretten går fra første uken i september til første uke i desember. Vi utnytter gymsalene så lenge ikke skolene skal ha egne arrangement. Ingen trening i høstferien.

Påmelding: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=202424Våre instruktører for vårens aktivitet blir: Vilde Riiser og Emilie Berg Holmen. Begge et tidligere RG-utøvere i Kolbotn IL. Vilde og Emilie har vært ansvarlige for barneidretten denne våren.

Deltageravgift pr semester er kr 800. Barn som går på barneidrett registreres obligatorisk som medlem i Kolbotn IL. Medlemskap kan betales som engangskontingent ved påmelding eller som ordinært medlemskap, eventuelt som Familiemedlemskap.
Dette gjøres i henhold til Norges Idrettsforbunds bestemmelser og barna blir dermed en del av NIFs barneforsikringsordning. Alle aktive medlemmer under 13 år omfattes av NIFs barneforsikring.

0

1 Avtaler

2 Støtt klubben vår

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift