Kolbotn 1 - 0 Grorud

Vi spiller høstens beste kamp så langt. Scoringen sitter langt inne, men da er det ekstra deilig da den endelig kommer på overtid! Ola styrer inn 1-0 og sikrer tre poeng.

Kolbotn2 5 - 2 Grorud2

Vi får revansje for den flaue opptredenen sist vi møtte Grorud2. Vi har god kontroll i tilnærmet hele kampen og putter fem mål. En bra dag på jobben!

Oppegård 2 - 2 Kolbotn

Glem Manchester-derbyet og Old Firm, i dag var det lokaloppgjøret mot Oppegård som var viktigst. Dessverre klarer vi ikke levere og må dra skuffet hjem med kun et poeng. Det betyr at vi ikke lenger har seriegullet i egne hender...

Grei 1 - 4 Kolbotn 2

Vi drar til Grei og gjennomfører en bra kamp. Litt slow-start, men vi hever oss og er lenge gode. Vi drar hjem med tre nye poeng etter 4-1-seier.

Kolbotn 7 - 2 Klemetsrud

Kampen endre til slutt med solid seier, men vi sliter underveis og er svake første halvdel av begge omganger. Det løsner til slutt, men vi har mer å gå på!

Kjelsås 0 - 2 Kolbotn

Det blir en kamp preget av sykdom og rot. Dessverre presterer vi ikke på det nivået vi ønsker, men vi tar med oss tre viktige poeng.

Øvrevoll Hosle 0 - 7 Kolbotn 2

Vi følger opp 10-1 fra forrige kamp med en ny storseier. Etter en svak førsteomgang hever vi oss og får puttet noen baller i målet. Nå venter tøffere og morsommere kamper utover høsten!

Kampreferater: Ullern (H) og Haugerud (B)

Kampreferater fra vårsesongens to siste seriekamper. Begge kampene endte 3-1, dessverre kun den ene i Kolbotns favør.

Kolbotn 2 - Nordstrand 6-0

En solid lagseier hvor Nordstrand virkelig fikk kjenne på kroppen at det ikke skal være lett å komme til Sofiemyr og spille kamp. Alle ledd fungerte og denne kampen viste også hvor mye selvtillit, vilje og innsats har å si i idretten.

Kolbotn 6 - 2 Ski

Besøk våre lagsider

14.05 20:00 Sofiemyr H  
Kolbotn IL Junior - Oppsal IF Fotball Gutt17 / 2000 rekrutt 2 - 0  
14.05 20:00 Sofiemyr H  
Kolbotn IL Junior - Oppsal IF Fotball Gutt17 / 2000 rekrutt 2 - 0  
©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift