Herrelaget rykker opp til 2. divisjon!

Herrelaget til Kolbotn IL basketball har gjennomført 3. divisjon uten tap, laget har dominert serien fra start til slutt. Det rutinerte laget fullførte med storseier over Høybråten i ØGI torsdag kveld. Laget blir neste sesong å finne i 2. divisjon sammen med naborival Langhus.

Herrelaget ubeseiret i årets sesong

Herrelaget i basketball tok sin sjette seier for sesongen og topper nå tabellen som eneste lag uten tap i årets 3. divisjon. Med Bjarne tilbake i oppstillingen etter skade og øvrige spillere i god form skal det mye til å slå årets spillerstall.

Oppskriftsmessig seier borte mot Nesodden

Det ble klar seier i returmøtet borte mot Nesodden i Bjørnemyrhallen. Selv med flere av de mest rutinerte spillerne ute i grøften på snøføret så var det stor forskjell på lagene. Enkel seier til Kolbotn herrene.

Toppoppgjøret endte med seier til herrelaget

I møte med det sterke Høybråtenlaget var det Kolbotn som gikk seirende av banen. Laget ledet kampen fra start til slutt og hadde årsbeste i første periode av kampen.

Seier over naborival Nesodden

Herrelaget til Kolbotn IL basketball hadde ingen problemer mot det mindre rutinerte rekruttlaget til Nesodden basketball, enkel seier 88-35.

Herrelaget senket OSI på bortebane

Det ble seier på bortebane for herrelaget til Kolbotn IL basketball i Marienlysthallen søndag 15:45. Juniorene Daniel og Sebastian Tygsett (G01) ble hentet inn og i fraværet av sentrale herrespillere gjorde de sakene sine bra. Etter en kjempeåpning på kampen med 3-21 i første periode kom OSI tilbake i tredje periode og fikk kontakt. Herrelaget holdt unna og dro i land første bortekamp for sesongen!

Seier til herrelaget i serieåpningen mot Askim

Det ble en grei seier hjemme mot Askim Basketball i serieåpningen for det rutinerte herrelaget til Kolbotn IL basketball. Mot et intenst og fysisk spillende Askim lag var herrelaget i realitet aldri truet og ledet kampen fra start til slutt. Sterk åpning av herrene som har fått trent bra i innledningen til denne sesongen og hatt Henning, Mads og Christian på aktiv deltagelse på Veteran NM i basketball denne helgen. Laget skal nå utnytte treningene fremover for å få på plass enda bedre samspill og terping på detaljer.

Treninger for herrelaget 2016/2017

Trening og oppkjøring til sesongen i 3. divisjon er i gang. Laget trener Mandag 21:00 - 22:30 i Østre Greverud Idrettshall og Onsdag 21:00 - 22:30 i Sofiemyrhallen Øst

Sesongen 2015/2016 for herrelaget

Herrelaget gjennomførte sesongen i 3. divisjon med sportslig utvikling og jevnere spill.

Betal lisens enkelt via Min idrett

Nå kan du betale lisens og kontingent på nettet i løpet av få minutter. NIF har utviklet verktøy som gjør registrering og betaling enkelt for både ledelse og medlemmer på klubbnivå.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift