Herrelaget ubeseiret i årets sesong

Herrelaget i basketball tok sin sjette seier for sesongen og topper nå tabellen som eneste lag uten tap i årets 3. divisjon. Med Bjarne tilbake i oppstillingen etter skade og øvrige spillere i god form skal det mye til å slå årets spillerstall.

Oppskriftsmessig seier borte mot Nesodden

Det ble klar seier i returmøtet borte mot Nesodden i Bjørnemyrhallen. Selv med flere av de mest rutinerte spillerne ute i grøften på snøføret så var det stor forskjell på lagene. Enkel seier til Kolbotn herrene.

Toppoppgjøret endte med seier til herrelaget

I møte med det sterke Høybråtenlaget var det Kolbotn som gikk seirende av banen. Laget ledet kampen fra start til slutt og hadde årsbeste i første periode av kampen.

Seier over naborival Nesodden

Herrelaget til Kolbotn IL basketball hadde ingen problemer mot det mindre rutinerte rekruttlaget til Nesodden basketball, enkel seier 88-35.

Herrelaget senket OSI på bortebane

Det ble seier på bortebane for herrelaget til Kolbotn IL basketball i Marienlysthallen søndag 15:45. Juniorene Daniel og Sebastian Tygsett (G01) ble hentet inn og i fraværet av sentrale herrespillere gjorde de sakene sine bra. Etter en kjempeåpning på kampen med 3-21 i første periode kom OSI tilbake i tredje periode og fikk kontakt. Herrelaget holdt unna og dro i land første bortekamp for sesongen!

Seier til herrelaget i serieåpningen mot Askim

Det ble en grei seier hjemme mot Askim Basketball i serieåpningen for det rutinerte herrelaget til Kolbotn IL basketball. Mot et intenst og fysisk spillende Askim lag var herrelaget i realitet aldri truet og ledet kampen fra start til slutt. Sterk åpning av herrene som har fått trent bra i innledningen til denne sesongen og hatt Henning, Mads og Christian på aktiv deltagelse på Veteran NM i basketball denne helgen. Laget skal nå utnytte treningene fremover for å få på plass enda bedre samspill og terping på detaljer.

Treninger for herrelaget 2016/2017

Trening og oppkjøring til sesongen i 3. divisjon er i gang. Laget trener Mandag 21:00 - 22:30 i Østre Greverud Idrettshall og Onsdag 21:00 - 22:30 i Sofiemyrhallen Øst

Sesongen 2015/2016 for herrelaget

Herrelaget gjennomførte sesongen i 3. divisjon med sportslig utvikling og jevnere spill.

Betal lisens enkelt via Min idrett

Nå kan du betale lisens og kontingent på nettet i løpet av få minutter. NIF har utviklet verktøy som gjør registrering og betaling enkelt for både ledelse og medlemmer på klubbnivå.

Bortekamp mot Vålerenga3, lørdag 12. september 2015 kl 13:00

Sted / Adresse: Fyrstikkalléen 21, 0661 Oslo

Besøk våre lagsider

MAN
27.03
21:00-22:30
ØGI Matchbane
ONS
29.03
21:00-22:30
Sofiemyrhallen Øst
©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products