Kolbotn Idrettslag

Medlemsinformasjon

Medlemsinformasjon

Kolbotn Idrettslag (stiftet 1915), er et norsk idrettslag fra Kolbotn med nesten 4.000 medlemmer.

Kolbotn Idrettslag har mange idretter i laget: Amerikansk fotball, Basket, Bryting, Fotball Kvinner / Herrer, Handicapidrett, Håndball, Orientering, Svømming, Triathlon, Turn/RG og Volleyball.

Idrettslaget er største kulturbærer i kommunen etter Oppegård kommune. Kolbotn Idrettslag avholder sine aktiviteter i Sofiemyr Idrettspark, Vassbonn og Hellerasten kunstgress, Sofiemyrhallen, Brytehuset, Greverudhallen og Østre Greverud Idrettshall.


Kontingent og treningsavgift:
Medlemskap i idrettslaget er gyldig når man har betalt kontingent til Kolbotn Idrettslag. Kontingent betales direkte ved innmelding for nye medlemmer, og faktureres hvert år til alle medlemmer helt til man melder seg ut. Medlemskapet i Kolbotn IL løper inntil man melder seg ut skriftlig til medlem@kolbotnil.no (det er ikke nok å si til en trener at man slutter). Medlemskap er personlig og utmelding må skje skriftlig.

I tillegg til kontingent må man betale treningsavgift til den idretten/gruppen man deltar. Informasjon om treningsavgiftene og øvrige tilbud og forpliktelser, finner du på de enkelte gruppenes websider.

Ved innmelding og ved årlig fornyelse av medlemskapet i Kolbotn Idrettslag, så aksepterer alle medlemmer at foreningen kan sende direkteinformasjon om sin virksomhet og om sine avtaler med partnere.

medlem@kolbotnil.no - oppgi navn og adresse ved utmelding

Kolbotn Idrettslag

Kongeveien 44, 1412 Sofiemyr
Postboks 134, 1417 Sofiemyr
Org.nr 970 95 1423

Mail: epost@kolbotnil.no, Digtal postkasse: kolbotn.idrettslag#VNTY ,  Tel: 6681 7300 / Mob: 950 91 915

Kontaktinformasjon til særidrettene ligger på gruppenes hjemmesider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift