Kolbotn Idrettslag

Medlemskap i Kolbotn IL

Medlemskap i Kolbotn IL

Kontingent og treningsavgift:
Medlemskap i idrettslaget er gyldig når man har betalt kontingent til Kolbotn Idrettslag.
Kontingent betales direkte ved innmelding for nye medlemmer, og faktureres hvert år til alle medlemmer helt til man melder seg ut.
Medlemskapet i Kolbotn IL løper inntil man melder seg ut skriftlig til medlem@kolbotnil.no (det er ikke nok å si til en trener at man slutter).
Medlemskap er personlig og utmelding må skje skriftlig. I tillegg til kontingent må man betale treningsavgift til den idretten/gruppen man deltar. Informasjon om treningsavgiftene og øvrige tilbud og forpliktelser, finner du på de enkelte gruppenes websider. Kolbotn IL har etablert en egen rutine for barn i familier med lav inntekt.

Ved innmelding og ved årlig fornyelse av medlemskapet i Kolbotn Idrettslag, så aksepterer alle medlemmer at foreningen kan sende direkteinformasjon om sin virksomhet og om sine avtaler med partnere. Du kan lese mer om våre rutiner for personvern her


Hvis du allerede er medlem og ønsker å melde deg på en ny idrett:
Hvis du allerede er betalende medlem i en idrett i Kolbotn IL og ønsker å deltar i en annen idrett så velger du innmelding i ny idrett via skjemaet:

Registrering ny idrett for deg som allerede er medlem i Kolbotn IL


Registrering for nye medlemmer:
Hvis du melder deg inn for første gang i Kolbotn IL betaler du første kontingent direkte ved innmelding. Husk at du må registrere korrekte data i alle informasjonsfelt (de samme data personlige som i Folkeregisteret, navn, fødselsdato, adresse etc). Klubbens medlemsregister synkroniseres mot Norges Idrettsforbunds register (Min idrett) og risikoen for doble registreringer er stor hvis data er forskjellige.


Ønsker du å melde deg ut av Kolbotn IL så sender du en epost til:

medlem@kolbotnil.no - oppgi navn og adresse ved utmelding

Kolbotn Idrettslag

Kongeveien 44, 1412 Sofiemyr
Postboks 134, 1417 Sofiemyr
Org.nr 970 95 1423

Mail: epost@kolbotnil.no, Digtal postkasse: kolbotn.idrettslag#VNTY ,  Tel: 6681 7300 / Mob: 950 91 915

Kontaktinformasjon til særidrettene ligger på gruppenes hjemmesider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift